PERHATIAN!: KEPADA BLOGGER YG INGIN BERTUKAR LINK, SILA TINGGALKAN JEJAK DI RUANG KOMEN.. TQ

Tuesday, 7 August 2012

Buruknya Perangai, Twitter Pun Nak Clone

Makin terserlah sekarang "kebangangan" puak umno nei, sudah - sudahlah tunjuk perangai tak bijak tu, makin tunjuk sebenarnya makin cepat umno melingkup, makin tunjuk sebenarnya makin rakyat muak dan menyampah.

Bukan apa, kalau nak bertanding biarlah bertanding cara "terhormat" cikit, sudah la najib tu buktikan dia tu pengecut, bercakap lebih debat takut, puak pencacai jangan la pulak jadi bahan gelak, dengan reka cerita merapu dan tak habis-habis berbohong dan akhirnya kantoi.

Sampai terdesak sangat fan page "tukanglawan" pun puak umno cilok dengan tak malunya, rasa megah la sekejap "tukanglawan" sebab blog yang tak seberapa ni rupanya menakutkan jugak diorang, sampai bersungguh-sungguh nak hack fan page. ( lain kali mintak je pasword, tak tau cara buat fan page, PM, mintak ajarkan k )

Tak apalah, nak cakap apa lagi, memang perbuatan mencuri dan merompak tu  darah daging umno,

Tak cukup dengan tu sekarang puak sakai tu dah mula curi identiti pemimpin pakatan , kenapa terdesak sangat sampai nak clone ni, sebab dah sedar umno dah nak habis hayat ke?
 
 Apa nak jadi, sudah habis dan kering idea betul puak umno ni, nak debat fakta tak ada dan "kecut", nak menipu orang tak percaya lagi, ini la agaknya saluran terakhir, clone jadi pemimpin pakatan.
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers