PERHATIAN!: KEPADA BLOGGER YG INGIN BERTUKAR LINK, SILA TINGGALKAN JEJAK DI RUANG KOMEN.. TQ

Wednesday, 8 May 2013

Ini Dia Blogger King Jason yang DiTahan Di IPD Dang Wangi

Blogger Pro Pakatan Rakyat, King Jason Ori kini masih lagi ditahan oleh pihak polis. Gambar diatas adalah wajah beliau ketika dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah Dang Wangi pagi tadi.

Dia (King Jason) dipercayai ditahan kononnya  memberi komen berbaur hasutan dan membangkitkan kebencian orang awam terhadap Suruhanjaya Pilihanraya (SPR) dan PDRM. Polis menahan beliau di Jalan Kota Raja, Kampung Jawa, Klang tengahari semalam.

Sementara itu difahamkan Peguam Latheefa Koya, jurucakap Lawyers For Liberty (LFL) akan berusaha untuk menolog blogger terbabit.

Beliau dipercayai mewakili Pakatan Rakyat daam hal ini. King Jason Ori adaah salah seorang blogger yang telah banyak membuat pendedahan, pembongkaran dan beragai-bagai lagi penyelewengan yang melibatkan kerajaan UMNO BN sejak sekian lama.

Malah, namanya amat digeruni di laman sembang sosial facebook dengan posting panas.

Namun, akhirnya beliau ditangkap oleh pihak polis yang dipercayai mendapat maklumat tentang beliau menerusi spy-spy mereka yang menyamar sebagai blogger dan facabooker pro rakyat mutakhir ini.

Apapun, kami doakan semoga beliau beroleh kesejahteraan dan berada di dalam keadaan selamat hendaknya. Siapakah mangsa operasi polis seterusnya?

- http://addin77.blogspot.com/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers