PERHATIAN!: KEPADA BLOGGER YG INGIN BERTUKAR LINK, SILA TINGGALKAN JEJAK DI RUANG KOMEN.. TQ

Thursday, 4 October 2012

Hangout Najib Terima Banyak Dislikes Dari Likes... kah kah kah

Hangout Najib Kene Dislike Dan Terima Komen Pedas

 
Oleh: Tukang Lawan
 
Kesian dekat najib ( buat muka kesian je la) sudah la belum sempat acara hangout yang disiarkan live di youtube najib sudah kene perli, ( baca sini ) tengah bersiaran pun kene lagi, kah..kah..kah.. memang kesian


Agaknya najib lupa nak hantar pencacai-pencacai upahan kaki bodek backup agaknya.. cuba tengok gambar bawah nei.. 



Ya betul, sesi hangout najib kene dislike, kira banyak la jugak berbanding jumlah keseluruhan yang tonton.

Sehingga detik tadi seramai 892 dah dislike, yang like tu ade la 525, kalau undi ni najib dah kalah dengan majoriti besar nei, yang dislike menang majoriti 2/3. kah..kah..kah

Namun tak sampai 15 minit dari screenshot pertama itu "tukanglawan sangat terkejut bila sekali lagi check jumlah dislike, jumlah itu sudah meningkat lebih dari 1250. lihat gambar dibawah


 


Disamping tu, najib kene perli kaw-kaw masa sesi nei.. sikit komen yang "tukanglawan" dapat petik dan kongsikan.

- Mengapa DS takut untuk berdebat dgn DSAI? Cakap sorang2 macam pahlawan

- Who is this loser???

- budget kroni. Hidup Umno. hidup melayu


- Saya cadangkan dato seri berdebat dengan ketua pembangkang. Terima kasih

- najib sembang lebat.. bahas dekat parlimen takut.. boooo!!!

- PALO BOTAK, BIBIR MERAH

- bosannye soklannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,,,

- Rebat Untuk Smartphone: Najib Memperbodohkan Rakyat


- saya masih menunggu DSAI demam bila debat dgn Tuan PM,buktikan !Debat !Debat!Debat!


- Jibby awat tak datang parlimen aritu? mc ker?
 


Nampaknya najib makin hilang populariti, idea meniru sesi goggle hangout yang dilakukan Anwar Ibrahim akhirnya memalukan najib, sudah pasti dengan kayu ukur ini anda dapat mengagak antara najib dan Anwar siapa pilihan rakyat malaysia agaknya?

Tak apa lah, harap pencacai tolong segera tekan like dan letak komen membodek segera,  najib dalam keadaan tertekan sekarang. kah..kah..kah

P/s boleh lagi kalau korang nak komen. kah..kah..kah..... nak dislike ke like suka korang la..  klik sini
 

3 comments:

  1. You\'ll also business save them from having to pay First Quantum more than $1bn in compensation. I believe that the head is the" level playing field, with ministers who are looking for change. As business a communications professional, one of the biggest losers of today's sеll-off after the Вank of Japan
    govеrnor, vowed to achieve the desirеd benefits.


    Here is my site :: how to do internet marketing

    ReplyDelete
  2. Lectins, one of the few things you may need to adjust
    the diet. Research on the diet and want to see all Mexican restaurants on
    your route you'll have to wait until we were home to eat my salad or veggies.

    Here is my webpage :: paleo beginner

    ReplyDelete
  3. There are actually some good reasons why this is a good introduction to
    creating online video game rental services and allows you to create Excel applications.


    Here is my web-site: avatar the last airbender video game

    ReplyDelete

BERADABLAH KETIKA MENGOMEN... TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers