PERHATIAN!: KEPADA BLOGGER YG INGIN BERTUKAR LINK, SILA TINGGALKAN JEJAK DI RUANG KOMEN.. TQ

Saturday, 28 June 2014

Berita Bonus Hari Raya Kakitangan Kerajaan 2014?

Berita Bonus Hari Raya Kakitangan Kerajaan 2014? Pekeliling? : Bagaimana mungkin dengan hanya berbekal paparan skrin bagi mesej yang disebarkan secara meluas oleh insan yang tidak bertanggungjawab melalui aplikasi Whatapps dengan yakin mengatakan 1.4 juta penjawat awam bakal menikmati bonus Hari Raya kakitangan kerajaan 2014. Bertambah teruk…
Bertambah teruk lagi menggunakan nama Kongres Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs) sedangkan berita bonus Hari raya Kakitangan Kerajaan 2014 adalah palsu semata.
Dengan tiada pekeliling bonus Hari Raya kakitangan kerajaan 2014, sekadar mesej sebegitu rupanya pastinya ia hanyalah palsu semata.

Berita Bonus Hari Raya Kakitangan Kerajaan 2014 Yang Palsu?

bonus hari raya 2014
Walaubagaimanapun, Berita Semasa berharap agar bonus Hari Raya Kakitangan Kerajaan 2014 dipertimbangkan dengan harapan dapat meringankan sedikit sebanyak beban dalam keadaan 1.4 juta membuat persiapan bulan puasa Ramadhan dan Hari Raya Aidilfitri kelak.
Semoga Datuk Seri Najib Razak terbuka hati untuk mengumumkan berita baik daripada pihak kerajaan dengan memberikan bonus Hari Raya penjawat awam 2014 tahun ini. Siapa tahu bukan?
Berita Semasa yakin kalangan 1.4 juta kakitangan kerajaan tidak mengharapkan sebenarnya saguhati mahupun bonus Hari Raya kakitangan kerajaan, tetapi sekurang-kurangnya ia sebagai tanda terima kasih & penghargaan kerajaan kepada kakitangan awam yang bertungkus lumus selama ini berkhidmat dalam pada masa mereka memerlukan bantuan bagi menampung perbelanjaan lebih tinggi berbanding bulan-bulan sebelum ketika puasa Ramadhan dan Hari raya Aidilfitri kelak ( berita semasa)

CARI PARANG, PISAU, GOLOK??? .. sila klik http://parangonline.blogspot.com

..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers