PERHATIAN!: KEPADA BLOGGER YG INGIN BERTUKAR LINK, SILA TINGGALKAN JEJAK DI RUANG KOMEN.. TQ

Sunday, 22 September 2013

Manusia Terkuat Dunia, 15 Kali Hubungan Seks Sehari

Manusia Terkuat Dunia, 15 Kali Hubungan Seks Sehari - Nama dia Sayyed Muhammad Ahmad Abdallah dari Mesir, agama Islam.

28 kali kahwin dengan 35 anak. Isteri sekarang 4 orang.
Kekuatan fizikal = 30,000 lelaki dewasa = 260 kuasa kuda .. 1 kuasa kuda = 265 lelaki
Bapak dia dulu 840 kuasa kuda punya tenaga…

Mengelak untuk berjabat tangan dengan orang, kalau salam patah riuk jari tangan orang.
Makan daging mentah tiap2 hari minum butter.

Pernah dipenjara kerana lari dari khidmat tentera, diampunkan oleh presiden.

Boleh bengkokkan duit syiling dengan kelopak mata je. boleh koyakkan duit syiling dengan jari.

paling special 15 KALI SEKS satu hari – tak boleh miss tiap2 hari (mak aiii 4 bini pun boleh lari ni…) – Webberita 


7 comments:

  1. Macam mana pulak dgn fakta mail kerbau.Setakat nie,lelaki malaysia plg lama main perempuan 2 jam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu mail kerbau 2 jam je bro..ni big bos lanyak altantoya depan belakang 4 jam setengah suku round je belum satu round tu. Kuat lagi big bos kita bro. Ini apa yg dikhabarkan altantoya sebelum dibunuh bro. Wallahualam klu benar cerita ni juaralah big bos kita bro.

      Delete
    2. lantak p la altantoya tu, kapir kot. kat akhirat, orang2 kapir ni lah akan jd kayu2 pembakar ko tau tak.

      Delete
  2. Orang ke ape ni ? Ke ade kengkawan die yg kite tak nampak ?

    ReplyDelete
  3. Tau tak pa buatapa baca kan kena tipu....

    ReplyDelete
  4. Najib lagi kuat beb. Tapi najib tak tunjuk je klu tak takkan altantuya repot kena depan belakang sampai jadi serabai depan belakang altantuya. Rosmah kan asyik mengelak kan beb. Tapi takpelah najib ada banyak lubang lain.kih kih

    ReplyDelete

BERADABLAH KETIKA MENGOMEN... TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Followers